Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 iunie 2020, 14:16
Lidia Buble  și Răzvan Simion s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul matinalului de la Antena 1, într-un mesaj de adio postat pe conturile de socializare.

Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani, însă, iată că aceasta a ajuns la sfârșit. Dacă anul trecut Răzvan Simion îi cumpăra Lidiei Buble o mașină cadou de ziua ei, anul acesta prezentatorul s-a rezumat la o scrisoare de adio. Lidia Buble împlinește astăzi 27 de ani.

Lidia Buble și Răzvan Simion au depășit multe obstacole în acești ani de relație. Artista a trebuit să treacă peste acuzele celor care o considerau vinovată de divorțul prezentatorului de televiziune, peste dezacordul părinților săi, dat fiind că tatăl său nu a vrut să-l cunoască niciodată pe Răzvan Simion decât dacă îi devine soț fiicei sale, și nu în ultimul rând, peste diferența de vârstă dintre ei, de 16 ani.

Răzvan Simion, deși încearcă să ascundă, suferă foarte mult din cauza despărțirii, ba chiar prezentatorul ar fi slăbit 5 kg. În ciuda eforturilor făcute de a nu o pierde, se pare că despărțirea era inevitabilă: “De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește.

Citește și – What`s Up, din nou în centrul unui scandal. Artistul s-a bătut cu un vecin

Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost hulită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere” – au declarat surse din apropierea lui Răzvan Simion pentru playtech.ro.

Citește și – Cum arată Vierme de la Animal X

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter