Carmen Grebenișan a recunoscut că a avut probleme cu anxietatea. Cum a reușit să treacă peste ele

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 17:25
Carmen Grebenișan s-a confruntat cu probleme cu anxietatea în trecut, însă susține că acum a reușit să treacă cu bine peste acea perioadă dificilă din viața ei. 

Deși spune că nu i-a fost ușor să își revină, Carmen spune că participarea la Asia Express a ajutat-o foarte mult în această problemă. După ce a fost nevoită să stea o perioadă lungă de timp fără telefonul mobil, bloggerița a observat că se simte mult mai bine.

„Am ajuns la o concluzie și nu este prima oară când ajung la concluzia asta. Îmi amintesc când m-am întors din Asia Express cu Alina și nu mai sufeream de niciun fel de anxietate, niciun fel de stres. Și am ajuns la concluzia clară, sută la sută evidentă, că telefonul era numărul unu factor stresant. Cred că de acum încolo o să încerc, nu știu dacă o să reușesc, dar chiar intenționez să fac asta. În weekend, să pun mâna pe el cât mai puțin”, a afirmat Carmen Grebenișan pe Instagram.

Citește și: Andra a împlinit 34 de ani. Cum a sărbătorit artista. FOTO

Acum, tânăra în vârstă de 28 de ani a decis să petreacă mai mult timp departe de telefonul mobil. Ea și-a împărtășit experiența pe rețelele de socializare, în speranța că va ajuta și alte persoane care suferă de probleme de anxietate.

Carmen a format echipă cu Alina Ceușan în cel de al treilea sezon al emisiunii Asia Express. Între timp, Grebenișan și-a surprins fanii cu o schimbare de look – a renunțat la culoarea blondă a părului care a consacrat-o în favoarea unei nuanțe de roșcat.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Carmen Grebenișan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter