Cât câștigă într-un an Bianca Comănici de la „Puterea dragostei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 21:21

Bianca Comănici este una dintre concurentele cu cei mai mulți susținători din show-ul matrimonial, difuzat la Kanal D. Are 21 de ani, este din Galați, comuna Brăhășești, și a reușit să atragă atenția publicului încă din primul sezon al show-ului, deși colegii săi din emisiune nu au privit-o niciodată cu ochi buni.

Prin votul publicului, tânăra a câștigat de nenumărate ori premiul săptămÂnal de 1.500 de euro oferit în cadrul emisiunii și astfel a reușit să adune, în timp, o sumă frumușică de bani.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Bianca a câștigat într-un an la Puterea Dragostei 60.000 de euro, doar în sezonul 2. Este vorba despre premiile săptămânale, banii pe care-i primeau concurenții ca salariu sau diurnă și de marele premiu câștigat în finală. Suma este uriașă, trebuie să recunoașteți! Și poate acum înțelegeți de ce nu o plac ceilalți concurenți și sunt invidioși pe ea”, a dezvăluit Denis Petcu, vlogger și susținător al Biancăi, într-o postare pe rețelele de socializare.

Bianca a fost și câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii “Putrea dragostei”, primind marele premiu de 10.000 euro.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter