Cât de adorabil este Carol, fiul actriței Vichi Raileanu

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 17:17

După 7 ani de relație, actorii Vichi Raileanu și Conrad Mericoffe s-au separat. Fostul cuplu are împreună un fiu, Carol, în vârstă de 5 ani și jumătate.

Cât de adorabil este Carol, fiul actriței Vichi Raileanu

În mediul online, actrița publică deseori imagini în care este surprinsă alături de fiul ei. Cel mai recent, Vichi a publicat o imagine cu ocazia Sfântului Nicolae.

„S-a trezit pe la 6. L-am păcălit să mai doarmă puțin pentru că eu dorm ca un prunc în ultima vreme. S-a întors la un moment dat spre mine și mi-a spus «m-am plictisit să dorm».

Nu s-a dus direct la cadouri, nici nu s-a uitat la ele. Iar când le-a văzut, într-un final, s-a făcut că nu sunt acolo. Și-a făcut treabă pe lângă ele, a mângâiat-o pe Maia, a stins și a aprins lumina de mai multe ori …

Să îi văd emoțiile în dimineața de Moș Nicolae și de Moș Crăciun e cel mai frumos cadou. ❤️ Piticii voștri cum au reacționat?”, a scris în descrierea fotografiei.

Cum s-a acomodat Carol despărțirii?

La sfârșitul lunii noiembrie, invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Vichi a vorbit deschis despre despărțire, dar și despre cum s-a acomodat fiul lor separării.

„Carol mai are momente în care nu înțelege și îi este greu să accepte. În momentele alea încercăm să-l facem să înțeleagă că noi trei, indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de oricine va mai apărea în viața noastră, noi trei vom fi mereu o familie”, a declarat atunci actrița.

„Este adevărat că eu și Conrad ne-am despărțit. Nu am făcut publică despărțirea noastră și nu am vorbit despre acest subiect până acum pentru că viață mea privată ar trebui să rămână privată. În orice cuplu există și momente mai grele. (…)

Nu am reușit să trecem peste un moment foarte greu din viața noastră. S-au acumulat anumite tensiuni, iar, la un moment dat, am realizat că nu mai putem merge mai departe împreună.

În continuare rămâne un subiect pe care nu aș dori să îl discut, dar vreau să precizez că motivul despărțirii nu are nicio legătură cu alte persoane, ci cu relația noastră de cuplu.

În acest moment, prioritatea mea este copilul nostru, Carol, și îmi concentrez toată atenția și iubirea asupra lui”, declara actrița în vara anului acesta, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva a apelat la o nouă intervenție estetică: „Mereu m-a deranjat”

Sienna Miller, noi declarații despre despărțirea de actorul Jude Law

Cum s-a schimbat viața lui Codin Maticiuc de când a devenit tată?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter