Cât de frumoasă s-a făcut Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 octombrie 2020, 17:57

Namiko, fata cea mică a Andreei și a lui Cabral Ibacka, crește văzând cu ochii și se face din ce în ce mai frumoasă. Micuța, în vârstă de 1 an și 9 luni, a moștenit cele mai frumoase trăsături fizice de la părinții săi și a început să devină din ce în ce mai prezentă pe rețelele de socializare. Andreea și Cabral se mândresc cu fetița lor și postează tot mai des fotografi cu ea pe Facebook și Instagram în ipostaze adorabile.

Citeşte şi: Andreea și Cabral Ibacka își organizează timpul după o metodă ingenioasă

Namiko s-a născut pe 4 decembrie 2018. Fetița este primul copil al Andreei Ibaka, în timp ce Cabral mai are o fată, Inoke, în vârstă de 17 ani, din căsnicia cu Luana Ibacka.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Numele ales pentru fetiță – Namiko – are o însemnătate aparte. „Namiko, „copilul valurilor”, este un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris soția lui Cabral, la scurt timp după naștere, pe blogul ei.

Vezi cum arată acum Namiko, în galeria foto de mai sus.

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter