Cât de slabă a ajuns Teo! Vedeta nu se mai oprește din slăbit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 29 iunie 2018, 14:43
Teo Trandafir nu se mai oprește din slăbit! Vedeta a reușit să ajungă la silueta mult visată și acum urmează o dietă de întreținere.

Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme într-un timp record, iar succesul nu se datorează numai operației de micșorare a stomacului la care vedeta a apelat în urmă cu aproape 4 ani, ci și regimului alimentar pe care aceasta l-a urmat cu strictețe. Totodată, în trecut Teo a apelat la ajutorul nutriționistului, iar astăzi, în continuare, prezentatoarea de la Kanal D încearcă să urmeze întocmai principiile alimentației sănătoase: Azi am zis că vreau rochie. Dacă-mi spunea cineva asta acum șase luni, zâmbeam a neîncredere…” –  a fost mesajul scris de Teo în trecut pe pagina sa de Instagram. Mesajul însoțea o fotografie în care se observat semnificativ rezultatele dietei sale. Vezi imaginile în galeria foto!

Teo Trandafir declara anul trecut că mănâncă foarte puțin și anumite alimente le-a exclus total din meniu: „Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la “pomană”, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!”, dezvăluia Teo Trandafir pentru wowbiz.ro.

Citește și – Andreea Mantea și Victor Slav, propunere neașteptată: “Ar trebui să fim un cuplu”

Citește și – Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital. Care este starea actriței

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter