Cât va dura căsnicia dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Răspunsul clarvăzătoarei Prințesei Diana

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:24

Sally Morgan, clarvazătoarea și buna prietenă a regretatei Prințese Diana, a analizat căsnicia Prințului Harry (36 de ani) cu Meghan Markle (39 de ani) și a ajuns la câteva concluzii surprinzătoare. Morgan este de părere că relația dintre Harry și Meghan este una foarte, foarte strânsă, iar cei doi vor rămâne soț și soție pentru mulți ani de acum înainte.

„Am avut o viziune, există o mare dragoste în căsătoria lui cu a ei. Știu că mulți clarvăzători spun că nu va rezista, dar eu zic că mariajul lor va dura”, a spus Sally Morgan în cadrul emisiunii ”The Morning Show”, citată de pagesix.com.

Citeşte şi: VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

Citeşte şi: Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

Citeşte și: Ce mașină și-a luat Oana Roman. Vedeta s-a lăudat pe rețelele sociale cu noua achiziție

Citeşte şi: Un bărbat transgender a născut două fetițe. El și-a ascuns sarcina spunând că are burtă de la bere

Sally Morgan și-a exprimat convingerea legată de faptul că relația dintre ducii de Sussex va continua și funcționa după regulile lui Meghan.

„Nu există niciun dubiu că ea conduce în relația lor și lucrurile sunt și vor fi așa cum decide ea”, a adăugat clarvăzătoarea.

Meghan și Harry au devenit părinți pentru a doua oară în iunie

Pe 4 iunie 2021, Meghan Markle a adus-o pe lume pe Lilibet, surioara lui Archie.  Meghan, Harry și Archie locuiesc din vara anului 2020 în Santa Barbara, California, SUA, în același cartier exclusivist în care locuiesc prezentatoarele TV Oprah Winfrey (67 de ani) și Ellen DeGeneres (63 de ani).

În semn de respect pentru bunicii și pentru mama Prințului Harry, ducii de Sussex și-au numit fetița Lilibet Diana. Lilibet era alintul folosit de regretatul Prinț Philip pentru Regina Elisabeta a II-a, iar al doilea prenume aparținea mamei lui Harry, ducesa de Wales.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter