Catherine Zeta-Jones, devastată după ce Michael Douglas a fost acuzat de hărțuire sexuală

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 26 noiembrie 2018, 11:17
Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că a fost devastată în momentul în care soțul ei, Michael Douglas, a fost acuzat de hărțuire sexuală de către o fostă angajată.

Cei doi soți au împreună doi copii și o căsnicie solidă, care a fost însă zdruncinată în momentul în care actorul a fost acuzat de hărțuire de o fostă angajată.

Actrția în vârstă de 49 de ani a spus că aceste acuzații au condus la conversații intense în cadrul familiei, despre moraluri.

Eu și copiii mei am fost prodund devastați de aceste acuzații. Această femeie a venit de nicăieri și mi-a acuzat soțul. Am avut o conversație importantă cu el, cu copiii în cameră și i-am zis: înțelegi dacă apar mai multe acuzații...”, a afirmat Catherine Zeta-Jones citată de Metro.co.uk.

Michael Douglas, în vârstă de 74 de ani, a negat aceste acuzații, iar Catherine a recunoscut că soțul ei a reușit să îi înlăture temerile.

Întrebată cum a reușit acesta să o asigure că nimic nu este adevărat, ea a răspuns: „Ne-a spus că nu există nicio poveste aici și că timpul va demonstra asta. Și bineînțeles, așa a fost. Nu a existat nicio dovadă. Pentru orice acuzație adusă și nu există dovezi, Mișcarea (n.r. Me Too) este dată înapoi cu 20 de ani”.

Douglas, care a descris acuzațiile drept „o minciună”, a recunoscut că afirmațiile fostei sale angajate l-au făcut să se simtă rușinat.

O fostă angajată de-a lui Michael Douglas l-a acuzat pe acesta că ar fi hărțuit-o sexual în urmă cu 30 de ani. Mai mult, femeia a susținut că actorul ar fi pus-o pe o listă neagră astfel încât să nu se poată angaja în altă parte, ar fi folosit un limbaj colorat în fața ei și i-ar fi vorbit grosolan în mai multe conversații private cu prietenii lei.

Femeia este scriitoare, însă identitatea ei nu a fost dezvăluită.

Citește și: Madonna, fotografie rară de familie. Ce mesaj le-a transmis artista copiilor săi 

Citește și: Bătălia judiciară dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de sfârșit 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter