Câți bani cheltuie pe haine Lidia Buble

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 octombrie 2019, 15:49

În industria muzicii, se pune adeseori accent mai mare pe imagine decât pe voce, oricât de bună ar fi aceasta din urmă, așa că artiștii se supun – Lidia Buble nu face excepție de la această regulă.

Lidia Buble este una din cele mai talentate cântărețe de la noi. Cu toate astea, a recunoscut că și ea cheltuie foarte mulți bani pentru a-și menține o imagine impecabilă și a rămâne în ton cu tendințele.

„Îmi place să investesc în imagine, pentru că până la urmă noi artiștii asta vindem, imagine”, a povestit Lidia pentru Libertatea. „Îmi place tot ceea ce înseamnă fashion și ține de fashion, așa că 70% din bănuții mei se duc pe haine”.

Ea a mai spus că în ultimii ani caută să aibă un stil aparte, astfel încât să fie un reper și pentru public, și pentru colegele ei. „Caut mereu să fiu diferită, să fiu altceva”, a zis ea. „Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”.

Artista a mai adăugat că sursa ei de inspirație cea mai la îndemână este internetul: „Este, practic, la îndemâna oricui să fie în pas cu moda, pentru că avem acces la tot felul de site-uri, avem Instagramul, de unde ne putem inspira, urmăresc foarte multe reviste, pagini de fashion și mă inspir de acolo”.

Lidia Buble nu este singura cântăreață care investește mult în vestimentație – și Antonia a recunoscut recent că dă sume fabuloase pe haine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter