Câți iubiți a avut Andra până să se căsătorească cu Cătălin Măruță

De Mădălina Manole, pe
Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar în 2008 s-au căsătorit, devenind între timp părinții unui băiețel pe nume David, în vârstă de 8 ani, și ai unei fetițe, Eva Maria Ioana, de 4 ani. 

Andra a dezvăluit că era foarte curtată înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță, însă era și foarte timidă și rușinoasă, prin urmare artista nu a făcut niciodată primul pas, ci a așteptat să fie cucerită. Andra a recunoscut că înainte de a-l întâlni pe cel care i-a devenit ulterior soț a avut doar două relații: „Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: una înainte de Cătălin. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeste cumnatul meu” – mărturisea Andra în urmă cu un an.

Andra si Catalin Maruta

Andra și Cătălin Măruță se pot mândri cu o familie foarte frumoasă, cei doi fiind parcă predestinați, însă cu toate acestea între ei nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere: „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, – a dezvăluit Andra.

Câți iubiți a avut Andra până să se căsătorească cu Cătălin Măruță

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter