Catrinel Menghia a mers cu bebelușul la Cannes FOTO

De Oana Savin, pe
Catrinel Menghia a ajuns la Cannes și a luat-o cu ea și pe fetița ei, Caroline, care are doar câteva luni. Românca a fost surprinsă de jurnaliști pe aeroportul din Nissa.

După ce în urmă cu câteva luni Catrinel a devenit pentru prima dată mămică, aceasta nu se poate despărți nicio clipă de fetița ei. Astfel, a decis să o ia pe micuța Caroline cu ea la Cannes, unde a participat la celebrul Festival de Film.

Fotografii au surprins-o pe Menghia pe aeroport. Aceasta era îmbrăcată sport, cu zâmbetul larg pe chip și bineînțeles, cu Caroline în brațe.

Catrinel Menghia a mers cu bebelușul la Cannes FOTO

Catrinel Menghia sau Catrinel Marlon, cum mai este cunoscută internațional, este una dintre cele mai de succes românce din afara granițelor, ea reușind să se afirme ca model și actriță.

În luna februarie a acestui ea, ea a devenit mamă, iar tatăl micuței este producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico, cu care actrița are o relație de 7 ani.

Catrinel postează în mod frecvent poze cu fetița ei. De Ziua Mamei, aceasta a pus pe Instagram o poză cu chipul lui Caroline și se poate observa cum micuța a moștenit ochii mamei sale.

 

View this post on Instagram

 

Our first Mother’s Day 🌷 We are born of love. love is our mother #MothersDay 💕

A post shared by Catrinel Marlon D.L ♻️ (@catrinelmarlon) on

Menghia a mai fost căsătorită cu Massimo Brambati, însă au divorțat în 2011, după șase ani de mariaj.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Catrinel și fetița ei, Caroline.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter