Catrinel Menghia a vorbit pentru prima oară de divorțul de soțul său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 12:47
Catrinel Menghia este actriță și model de succes, mândrindu-se cu o carieră internațională, însă puțini știu că frumoasa româncă a trecut printr-un divorț traumatizant.

Catrinel Menghia a divorțat la doar 26 de ani de Massimo Brambati, bărbatul alături de care a stat 7 ani și care a mințit-o în cel mai dureros mod cu putință. Înșelată de soț, Catrinel Menghia a plecat din casa în care locuia cu acesta, cu mâinile goale și extrem de dezamăgită: „M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el pentru că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, – a spus Catrinel Menghia, la radio, potrivit Spynews.

„Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că m-a mințit în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, – a mai spus Catrinel Menghia.

Catrinel Menghia, cunoscută în afară cu numele de Catrinel Marlon, în vârstă de 33 de ani, trăiește o poveste de dragoste de 8 ani cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico. Actrița a devenit mămica unei fetițe, pe nume Caroline, în luna februarie a acestui an. Celebrul model de talie internațională a divorțat de Massimo Brambati, în 2011.

Catrinel Menghia a vorbit pentru prima oară de divorțul de soțul său
Catrinel Menghia si Massimiliano Di Lodovico

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico

Vezi imagini cu Catrinel Menghia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!