Catrinel Menghia, apariție uluitoare pe covorul roșu, la finalul Festivalului de la Cannes FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 mai 2019, 09:57
Catrinel Menghia a reușit din nou să acapareze luminile reflectoarelor. Actrița de origine română a avut o apariție uluitoare pe covorul roșu la ceremonia de închidere a Festivalului de Film de la Cannes.

Catrinel, în vârstă de 33 de ani, a revenit rapid la silueta de dinainte de naștere, deși fiica sa, Caroline, a venit pe lume în urmă cu patru luni.

Frumoasa actriță a ales să poarte la acest eveniment important o rochie lungă, cu trenă, pe care erau imprimate mai multe lebede. Menghia, cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon, a optat pentru o coafură de tip coc și un make-up natural, care i-a scos în evidență trăsăturile frumoase.

Catrinel Menghia, care a devenit mamă pentru prima dată în luna februarie a acestui an, are o relație de mai mulți ani cu producătorul italian Massimiliano du Ludovico. Acesta a fost cel care a ajutat-o pe frumoasa actriță cu fetița în timp ce aceasta a participat la Festivalul de Film de la Cannes, întrucât Caroline și-a însoțit mama în Franța.

Modelul român a mai avut câteva apariții la Festivalul de Film de la Cannes, dintre care una la premiera filmului „La Gommera”, în regia lui Corneliu Porumboiu.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Catrinel Menghia pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter