Catrinel Menghia și-a afișat burtica de gravidă și a transmis un mesaj emoționant pentru bebelușul pe care-l așteaptă

De Mădălina Manole, pe
Catrinel Menghia este însărcinată și va naște la începutul anului viitor. Celebrul fotomodel și-a expus burtica de gravidă într-o serie de imagini publicate pe contul său de Instagram, iar alături a scris un mesaj emoționant pentru bebelușul pe care-l așteaptă cu nerăbdare.

Catrinel Menghia, în vârstă de 33 de ani, și partenerul său de viață, Massimiliano di Lodovico, sunt împreună de 7 ani și acum se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Catrinel Menghia insarcinata

Catrinel Menghia a scris un mesaj emoționant alături de colajul de fotografii pe care le-a publicat pe Instagram: „Bună, micuțule! Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună. Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem. Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou” – a scris Catrinel pe Instagram.

Catrinel Menghia insarcinata

Primele imagini cu Catrinel Menghia însărcinată au fost surprinse la Opera din Monte Carlo, în luna septembrie, atunci când fotomodelul, la invitația prințului Albert de Monaco, a partipat la Gala for the Global Ocean.

Catrinel Menghia insarcinata

Ctrinel Menghia a mai fost căsătorită cu Massimo Brambati de care a divorțat după 6 ani de mariaj.

Citește și – Simona Gherghe este însărcinată a doua oară. Colegul său a dat-o de gol 

Citește și Irina și Răzvan Fodor, luați la întrebări de fiica lor: „Ne-a întrebat ce este sexul” 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter