Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Tiberiu Argint: „A fost cucerită de blândețea lui”

De Unica.ro, pe
Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost surprinși în weekend, la mare, în stațiunea Vama Veche, unde au petrecut mai multe ore la un club deschis, stând mai tot timpul îmbrățișați sau sărutându-se.

Artista se află, în prezent, în proces de divorț cu actorul George Burcea și a declarat în urmă cu câteva luni că nu este interesată să își găsească pe altcineva. Totuși, la șase luni de la despărțirea de fostul ei soț, cântăreața pare dispusă să mai acorde o șansă iubirii.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Apropiați ai Andreei au declarat pentru Wowbiz că aceasta „nu căuta un bărbat care să o consoleze”.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consolezde, în niciun caz. Dar l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au declarat sursele citate.

De asemenea, se pare că artistei, care are două fetițe, i-a plăcut faptul că lui Tiberiu îi plac copiii.

Citește și: Mădălina Ghenea, din nou singură: „Aș prefera să îmbătrânesc singură”

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joae cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, a dezvăluit aceeași sursă.

Se pare că în prezent cei doi își petrec tot mai mult timp împreună pentru a se cunoaște mai bine și pentru a–și descoperi pasiunile comune.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imegini cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter