Ce a făcut un bărbat care nu era de acord să o incinereze pe Cristina Țopescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 16:18
Un bărbat care nu este de acord cu incinerarea Cristinei Țopescu, o practica de altfel aleasă de familie la dorința regretatei prezentatoare de televiziune, a venit cu o ofertă pentru a îndupleca rudele acesteia să o îngroape creștinește.

Bărbatul, credincios practicant, a mers la preotul Bisericii ”Sf. Mina”, din incinta IML ”Mina Minovici”, și l-a rugat să vorbească cu familia Cristinei Țopescu pentru a renunța la incinerare, acesta susținând că este dispus să aloce o sumă de bani pentru ca rudele să renunțe la această practică:  ”Vorbiți, părinte, cu ei și convingeți-i să nu o incinereze, ci să o îngroape creștinește”, – i-ar fi spus enoriașul preotului, relatează Libertatea.

Acesta s-a oferit să sprijine financiar familia Cristinei Țopescu cu 8.000 de lei, în cazul în care banii ar putea constitui o problemă în calea organizării unei înmormântări creștinești, însă fără rezultat. Apropiați ai Cristinei Țopescu spun că a existat o discuție între preot și fratele prezentatoarei de televiziune, dar că acesta din urmă nu a renunțat la a-și incinera sora, motivând că dorința surorii lui ar fi ca cenușa să-i fie aruncată în mare.

Se pare că nici mama ziaristei nu ar fi de acord cu incinerarea, spun surse din anturajul familiei, dar decizia este deja luată, iar Cristina Țopescu va fi incinerată azi la Crematoriul Uman Vitan Bârzești.

Citeşte și: Ce trebuie să știi despre incinerarea umană

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter