Ce cadou a primit Prințul Harry pentru fiul său, Archie Harrison

De Oana Dinu, pe
Prezent la Haga, acolo unde a participat la un eveniment în cadrul Invictus Games 2020, Prințul Harry a avut parte de o surpriză. Ce cadou a primit pentru fiul său, Archie Harrison.

La trei zile de la nașterea bebelușului său, Prințul Harry s-a întors la îndatoririle regale și a plecat în Olanda, la Haga, acolo unde a participat la deschiderea evenimentului sportiv Jocurile Invictus. Vizita era programată să înceapă miercuri, timp de două zile, dar fericitul tătic a anunțat că planurile s-au schimbat pentru că Meghan Markle urma să nască, potrivit Libertatea.

Nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii nu a dat deloc semne de oboseală după venirea pe lume a bebelușului său, ci dimpotrivă, a părut mai energic ca niciodată. Acesta a urcat pe scena evenimentului, unde a primit un cadou special pentru fiul său, Archie Harrison. Când a văzut că pe body-ul pentru bebelușul nou-născut era inscripționată sigla „Invictus Games”, Prințul Harry a zâmbit larg și s-a declarat încântat de obiectul vestimentar.

„Este minunat”, a exclamat el, mulțumind pentru cadoul adorabil.

Acesta a mai primit o jucărie cu sunet pentru bebeluși de la un copil de șapte ani, Daimy Gommers, al cărui tată și-a pierdut un picior într-un accident cu parașuta, conform news.com.

Chiar dacă Ducele de Sussex și-a reluat atribuțiile regale și a fost nevoit să plece departe de casă, gândul i-a rămas la Archie Harrison. Prințul Harry a fost văzut purtând la un moment dat în timpul evenimentului o jachetă pe care scria: „I am Daddy / Sunt tătic”.

Jocurile Invictus au fost fondate de Prințul Harry

Jocurile Invictus sunt o competiție sportivă înființată în 2014 de Prințul Harry al Marii Britanii, pentru a încuraja și sprijini recuperarea fizică și reabilitarea militarilor răniți în teatrele de operații, dar și pentru a le da șansa să lupte din nou, fie și pe un teren de sport.

„Sportul are puterea de a ajuta oameni atât fizic, cât și psihic” a declarat Ducele de Sussex.

„Forța noastră mentală este cheia, pentru că fără ea nu reușim să fim eficienți. Având un fitness mental, potențialul și performanțele voastre fizice au crescut exponențial, precum ne-ați dovedit iar și iar ” a mai adăugat el.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter