Ce a primit Anda Adam de la fiica ei înainte să plece în Republica Dominicană

De Monica Cismaru, pe
Anda Adam şi-a luat zborul spre Republica Dominicană, dar nu într-o vacanţă, aşa cum s-ar crede, ci cu scopuri combative.

Artista va filma pentru reality-show-ul „Exatlon“ de la Kanal D, care pune faţă în faţă, la probe sportive demne de o Olimpiadă, două echipe puternice: pe de-o parte, Echipa Faimoşilor, formată din zece vedete, şi Echipa Războinicilor, formată din oameni obişnuiţi, dar care practică intens activităţi sportive. Înainte să plece sper aeroport, Anda Adam a primit de la fiica ei, Evelin, în vârstă de doi ani, un dar menit s-o protejeze. „L-am primit pe Spiderman de la fiica mea, ca să aibă grijă de mine, în Republica Dominicană, în locul lui tati!“, a mărturisit emoţionată artista. Vedeta se simte pregătită  fizic şi psihic pentru marea încercare, dar recunoaşte că are şi un punct sensibil în ceea ce priveşte acest concurs.

Echipa Gladiatorilor_EXATLON

Echipa Faimoşilor

„Dorul de familie, de copilul meu va fi partea cea mai dificil de suportat. Sper să rezist şi să am un psihic puternic. Gândul la ei mă face însă şi mai puternică în concurs, şi mai ambiţioasă. Referitor la forţa fizică, am masă musculară şi sunt foarte rezistentă“, spune Anda Adam.

În afară de familie, Anda va simţi acut lipsa unui alt lucru extrem de important pentru ea – telefonul. „Telefonul şi faptul că stam pe aceste reţele de socializare creează o foarte mare dependenţă. Ştiu că-mi va fi greu fără telefon, dar, în acelaşi timp, îmi va fi şi foarte bine fără el. Este ca un drog de care cred că, la un moment dat, este bine să ne mai şi lipsim. Să ştiţi că, în ciuda faptului că nu voi mai putea să postez în această perioadă pe reţelele sociale, o să vă răspundă la mesaje soţul meu”, a adăugat Anda Adam.

Reality-show-ul „Exatlon“ va fi difuzat din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, şi va fi prezentat de Cosmin Cernat. Vedetele care au luat drumul îndepărtatei Republici Dominicane vor fi supuse la probe fizice extenuante, ce le vor pune la încercare abilităţile fizice şi psihice. Cei zece gladiatori din echipa vedetelor sunt: Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor,  Giani Kiriţă – fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, cântăreaţa Claudia Pavel (Cream), Diana Belbita, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prinţesa Războinică, Anca Surdu – dubla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Citeşte şi – Anda Adam se pregătește să-i rupă turta fetiței sale. Ce lucruri scumpe a ales

Citeşte şi – Fotografie rară! În ce ipostază s-a pozat Adrian Mutu cu cele două fiice ale sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter