Ce decorațiuni a ales Melania Trump pentru ultimul Crăciun la Casa Albă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 decembrie 2020, 15:35
Melania Trump a prezentat decorațiunile pentru ultimul Crăciun petrecut la Casa Albă. Prima Doamnă a Statelor Unite a ales tema pentru sărbători „America the Beautiful/ America cea frumoasă”, pentru a "aduce un omagiu măreţiei marii noastre naţiuni".

Pentru pregătirea decorului de basm de la Casa Albă, Melania Trump a fost ajutată de zeci de voluntari. Pomul de Crăciun oficial, cu o înălțime de 5 metri, a fost decorat cu flori de hârtie executate manual, în onoarea simbolurilor florale desemnate pentru fiecare dintre cele 50 de state ale SUA. Pe lângă acesta, au fost decorați și alți brazi.

Citește și: Brad natural sau artificial? Cum să alegem bradul de Crăciun

Lumini albe, ornamente roşii și aurii, beteală strălucitoare, panglici cu însemne patriotice, o figurină sub formă de spital în onoarea personalului sanitar în perioada pandemiei, steagul Americii, un ornament cu mesajul „Be Best”, un trenuleţ „White House Express” ce are inscripţionat pe vagoane mesajul „America the Beautiful/ America cea frumoasă”,  au fost câteva dintre decorațiunile festive folosite, potrivit News.ro.

Citește și: Sărbători de iarnă în pandemie: târguri de Crăciun drive-through și reuniuni digitale

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu decoraţiunile de Crăciun alese de Melania Trump pentru Casa Albă.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter