Ce face Andrei Găluț, singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, la doi ani de la tragedia Colectiv

De Mădălina Manole, pe
Au trecut doi ani de când zeci de tineri au murit în incendiul cumplit de la clubul Colectiv din Capitala şi alte sute au rămas cu traume pe viaţă. Este şi cazul lui Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, care şi-a pierdut totul în acea tragică noapte: logodnica, colegii de scenă şi majoritatea prietenilor.

Andrei Găluţ era solistul trupei care susţinea concertul din clubul Colectiv în seara fatidică de 31 octombrie 2015. Acesta a urmat mai multe tratamente de recuperare in străinătate și a fost supus unei intervenții de reconstrucție facială. Conform apropiaţilor acestuia, citaţi de Spynews, Andrei nu poate depăşi momentul şi nu acceptă nici astăzi că la concertul său au murit atâţia oameni şi că tot atunci s-a stins din viaţă şi logodnica lui, Mădălina.

Andrei Găluț

Andrei a devenit un pusnic. Nu mai vrea să audă de nimeni şi de nimic, preferă liniştea familiei. Nu ţine legătura cu nimeni, aproape, refuză să se mai vadă cu prietenii. Noi, cei care i-am fost apropiaţi, ţinem legătura cu cei din familia lui, aşa mai aflăm câte ceva despre el. Suferă, nu poate uita ce s-a petrecut acum doi ani şi nici nu poate accepta că la concertul lor s-a întâmplat o asemenea tragedie. Toată lumea îi explică că nu sunt ei vinovaţi pentru ce s-a petrecut, dar nimic nu îl scoate din depresie.” – a declarat un apropiat al lui Andrei pentru Spynews.

Colectiv Goodbye to Gravity

Bilanţul actual al incendiului din Colectiv notează 64 de morţi şi 186 răniţi. Din păcate, numărul celor decedaţi în urma tragediei a crescut anul acesta la 65, Răzvan un martor al cumplitului eveniment, care, totodată şi-a pierdut și iubita în acea noapte, alegând să se sinucidă anul acesta.

Citeşte şi – La 52 de ani, mama unui tânăr mort în Colectiv a născut o fetiță

Citeşte şi – Mesajul emoţionant al unei supravieţuitoare din Colectiv, la 9 luni de la tragedie: „Am câştigat lupta cu moartea”

Sursă foto: Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter