Ce fiice frumoase are actorul Sylvester Stallone

De Adelina Duinea, pe

Actorul Sylvester Stallone (75 de ani) și soția lui, fostul model Jennifer Flavin (52 de ani), au împreună trei fiice, Sophia Rose (24 de ani), Sistine Rose (23 de ani) și Scarlet Rose (19 ani).

Actorul mai are un fiu, Seargeoh (42 de ani), din primul mariaj cu actrița Sasha Czack (71 de ani). Sylvester și Sasha au fost căsătoriți între ani 1974 și 1985 și au mai avut împreună un fiu, Sage, care s-a stins din viață în anul 2012.

Sage suferea de ateroscleroză, afecțiune din cauza căreia arterele devin rigide și se îngustează, nepermițând sângelui să circule. După despărțirea de Sasha, actorul s-a recăsătorit cu actrița Brigitte Nielsen (58 de ani), de care a divorțat după un mariaj de doar doi ani, în 1987.

Ce fiice frumoase are actorul Sylvester Stallone

Zece ani mai târziu, Sylvester s-a căsătorit cu actuala lui parteneră de viață, Jennifer. Între actor și Jennifer este o diferență de vârstă de 23 de ani. Fiicele cuplului au stat o vreme departe de lumina reflectoarelor, asta până când Sistine s-a aventurat în lumea modellingului, asemeni mamei sale.

Sophia Rose Stallone este prima fiică a perechii. Tânăra a urmat cursurile Universității Californiei de Sud în cadrul cărora și-a modificat specializarea din istoria artei în științele comunicării.

Citește și:

Povestea de viață a artistei Amy Winehouse. Au trecut 10 ani de la moartea ei

Jean-Claude Van Damme, în vizită în România. Actorul a fost filmat dansând pe manele

Incredibil cât de mult îi seamănă! Ea este sosia lui Scarlett Johansson

Are obiective antreprenoriale și își dorește ca în viitor să pună bazele propriului brand vestimentar sau de cosmetice. Sophia și-a arătat interesul pentru modă participând în calitate de invitat special în juriul emisiunii Project Runway.

Sistine Rose Stallone are 23 de ani și a călcat pe urmele mamei sale. În anul 2016, a semnat un contract cu agenția IMG Models. Prima ei prezentare de modă a fost Chanel, iar în anul 2017 a apărut pe coperta revistei Elle Rusia.

Sistine a dezvăluit că nu este pasionată de actorie. „În ceea ce mă privește, nu cred că m-aș vedea devenind actriță”, spunea în trecut. „Mă pricep la modelling pentru că nu trebuie să vorbesc. Actoria este ceva cu care te naști. Mama este model, iar eu am visat încă de când eram copil să devin model ca ea”, a mai spus atunci.

Scarlet Rose Stallone este mezina. Despre ea se știe doar că a fost pasionată de sport în generală, iar că recent a absolvit liceul privat Campbell Hall din Los Angeles, California. „Felicitări, Scarlet, pentru absolvirea cu onoruri academice! Sunt super mândră de tine!!”, a scris Jennifer Flavin pe Instagram pe 15 iunie 2021.

Toate cele trei surori sunt extrem de apropiate. „Nu am mai întâlnit surori la fel de apropiate cum suntem noi. Așa cum ne percep paparazzi chiar suntem”, mai spunea Sistine în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter