Ce mare a crescut fiica actorului Denis Ștefan și a soției lui, Cristina! Delia a împlinit 7 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:25

Delia, fiica actorului Denis Ștefan (44 de ani) și a soției lui, Cristina (29 de ani), a împlinit 7 ani.

Ce mare a crescut fiica actorului Denis Ștefan și a soției lui, Cristina! Delia a împlinit 7 ani

„7 ani azi!!! Nu am cuvinte… Îți mulțumim! Mami și tati vor fi mereu în urma pașilor tăi”, a scris Cristina în mediul online, în dreptul mai multor imagini.

Cristina și actorul formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinții unei fiice.

Delia a început clasa întâi anul acesta. În luna iunie, întrebată de revista Avantaje dacă Delia moștenește pasiunea ei pentru dans sau a tatălui ei pentru actorie, Cristina a spus: „Îi place dansul, gimnastica, sportul în general. Iar actoria o aplică atunci când dorește ceva (zâmbește) (șantaj)”.

Imagini cu familia Ștefan în GALERIA FOTO de mai sus!

În prezent, Denis, Cristina și Delia se află în izolare. În ultima zi a lunii octombrie, actorul dezvăluia că a fost infectat cu noul coronavirus. Cristina și fiica perechii nu au contractat virusul. „Ne-am testat și [a ieșit] negativ [la] noi”, a declarat Cristina, la „Vorbește lumea”.

„Mi-e greu să spun de unde l-am luat. Prietenii meu sunt ok. (…) Nu sunt nici în tabăra în care se spune să vă îmbrățișați pe stradă fără mască, nici în cea în care dăm cu spray și pe chipsuri să le dezinfectăm. Am fost precauți, am respectat [regulile], dar nici n-am intrat în panica aceea care zic eu că nici nu este bună. (…) Cred că ar trebui abordată chestiunea pe la mijloc”, a mai spus actorul, tot la „Vorbește lumea”.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce carieră își dorește fiica Andreei Marin să urmeze? „M-am mirat, o noutate absolută”

Ilie Năstase, despre relația cu actuala soție: „Am dat peste cineva care mă înțelege”

Dana Deac are noi probleme de sănătate: „Am întrebat doctorul cât timp am la dispoziție. Răspunsul lui a fost o privire rece”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter