Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă se mândrește cu ele

De Adelina Duinea, pe

În 1993, la doar 20 de ani, creatoarea de modă Rita Mureșan devenea Miss România. Timp de 13 ani, fostul model a fost căsătorit cu Nelu Mureșan. Rita și Nelu au divorțat în anul 2007.

Din căsnicia lor au rezultat două fiice, Gloria (20 de ani) și Rebeca (23 de ani). Pe timpul pandemiei, Gloria a locuit cu Rita timp de 7 luni, iar Rebeca timp de 2. Acum, Gloria se află la studii în Anglia, iar Rebeca lucrează în New York.

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă se mândrește cu ele

„Ce poate să vrea o mamă [mai mult] decât să aibă copiii sănătoși și fericiți? Ce poate să vrea o mamă mai mult decât ca ei să o facă mândră prin ceea ce realizează la rândul lor în viață?”, scria creatoarea de modă în mediul online, în urmă cu un an.

Rita este foarte mândră de reușitele fiicelor ei. Deși i-au moștenit frumusețea, din ce știm până în prezent, niciuna dintre fiicele creatoarei de modă nu a ales să-i calce pe urme.

Imagini cu Rebeca și Gloria găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În primăvara anului 2019, fiica cea mare, Rebeca, a încheiat studiile unei prestigioase universități din Statele Unite ale Americii. Acolo, tânăra a studiat chimia genetică.

În luna septembrie a anului 2018, Gloria, mezina familiei, părăsea și ea cuibul părintesc și începea studiile în Londra.

Luni, 23 noiembrie, creatoarea de modă a împlinit 48 de ani. Fiicele sale nu i-au putut fi alături fizic, însă amândouă vor petrece sărbătorile alături de ea.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este iubita lui Ion Țiriac? Este fostă campioană la gimnastică ritmică

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

Anca Serea revine pe micul ecran. „M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter