Ce imagine a publicat Tiberiu Argint cu Andreea Bălan, cu ocazia zilei de naștere a artistei: „La mulți ani, iubita mea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 15:27
Andreea Bălan a împlinit astăzi 37 de ani și își sărbătorește ziua de naștere în Grecia, alături de iubitul ei. Cu această ocazie, Tiberiu Argint a publicat o imagine inedită cu ei doi, însoțită de un mesaj scurt, dar plin de iubire. 

După ce au sărbătorit un an de relație cu o vacanță în Dubai, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat din nou din țară, pentru a se bucura împreună de un alt eveniment special. Cei doi se află în vacanță pe o insulă din Grecia, acolo unde astăzi sărbătoresc ziua de naștere a artistei, care a împlinit 37 de ani.

Cu această ocazie, Tiberiu Argint a publicat o fotografie în care apare alături de Andreea Bălan. Imaginea este însoțită de o urare scurtă, dar plină de iubire.

„La mulți ani, iubita mea”, i-a transmis el. La rândul ei, artista a distribuit postarea din InstaStory, iar pe fundal a pus un cântec de dragoste.

Citește și: Actorul James Michael Tyler a dezvăluit că suferă de cancer

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor

Alex Velea, nou atac la adresa lui Cătălin Măruță

Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu

Încă de la primele zvonuri cu privire la relația lor, Andreea Bălan a mărturisit că de data asta își dorește discreție, dat fiind că viața ei a fost mereu expusă.

„Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, spunea ea la începutul anului 2021, într-o emisiune TV.

Vezi primele imagini cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint în GALERIA FOTO.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter