Ce își dorește Prințesa Charlotte de Crăciun

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 22:42
Prințesa Charlotte are o dorință mai neobișnuită pentru Moș Crăciun. Dar prin această cerință ea a arătat că îi seamănă foarte mult străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

În timp ce majoritatea fetițelor cer păpuși și alte jucării de Crăciun, Charlotte vrea ceva mai mult: un ponei, întrucât, potrivit presei din Marea Britanie, aceasta „este obsedată de cai”.

Dar tatăl său, Prințul William (37 ani), nu este de acord ca fiica sa în vârstă de 4 ani să aibă un ponei deoarece consideră că este „prea mică”.

Charlotte a moștenit-o pe Regina Elisabeta și este obsedată de cai. A cerut un ponei, dar ar putea să fie nevoită să aștepte până anul viitor deoarece William consideră că este prea mică”, a afirmat o sursă citată de The Mirror.

Pe de altă parte, fratele mai mare al Prințesei Charlotte, Prințul George, în vârstă de 6 ani, își dorește o nouă rachetă de tenis și o masă de fotbal de la Moș Crăciun.

George este pasionat de tenis și a cerut o nouă rachetă și o masă de fotbal”, a mai spus sursa citată.

Amândoi vor primi seturi de gătit pentru copii pentru că iubesc să facă dezordine în bucătărie”, a continuat aceasta.

Regina Elisabeta a II-a a început să călărească la vârsta de 6 ani după ce a primit în dar un ponei Shetland pe care l-a numit Peggy. Poneiul i-a fost dăruit pe când avea 4 ani, de către tatăl ei, Regele George al VI-lea.

Deși are 93 de ani, monarhul britanic este văzut deseori călărind pe domeniul castelului Balmoral.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter