Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele Amaliei Năstase

De Unica.ro, pe

Amalia Năstase (44 de ani) are două fiice, Alessia (17 ani) și Emma (14 ani), din mariajul cu Ilie Năstase (75 de ani). Amalia și Ilie au fost căsătoriți timp de 6 ani, din 2004 până în 2010. Din anul 2010, Amalia formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu, alături de care, în 2015, a devenit mama celui de-al treilea copil al ei, un fiu, Toma.

Amalia, Alessia și Emma au fost invitate în platoul emisiunii Vorbește Lumea, unde au dezvăluit ce planuri au pentru restul verii acesteia. În curând, Alessia va împlini 18 ani, iar Emma 15.

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele Amaliei Năstase

„Fetițele mele sunt cele mai bune și cele mai frumoase din lume. Datorită lor sunt așa cum sunt, pentru că ele m-au învățat foarte multe lucruri. Alessia o să facă 18 ani. Toți suntem emoționați pentru că e pragul acela la care te arunci în lume. Abia așteptăm să petrecem”, a spus Amalia.

Întrebată ce își dorește pentru aniversarea de 18 ani, Alessia a mărturisit: „Acum, cu COVID-19, îmi doresc să vină toată lumea la majoratul meu, nu să fie trei persoane”. Din luna august, Alessia va începe studiile în cadrul Școlii de Design Parsons din Paris, specializarea Fine Arts.

Întrebată dacă își dorește să facă școala de șoferi, Alessia a adăugat: „Mă concentrez mai mult pe facultate, deocamdată nu am nevoie de carnet. O să încep în august facultatea. Acum mă mut. Mi-e doar că nu voi fi aproape de familie, în rest nu are de ce să-mi fie teamă”.

Întrebate cum se înțeleg cu mama lor, fiicele Amaliei au mai spus: „Alessia: Cred că suntem prietene, dar avem și noi momente în care ne certăm. Emma: Mama a fost mereu înțelegătoare. Am simțit că pot să-i comunic. A fost mereu foarte ok”.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Amalia și Ilie Năstase. „A fost o schimbare majoră”

Amalia Năstase a rămas repetentă. „M-am simțit foarte rușinată”

Totodată, adolescentele au mărturisit că, deși le place să meargă în vacanțe alături de mama lor, Amalia se „schimbă complet” în aeroport. „Se schimbă complet. În aeroport chiar nu pot cu mama. Când vorbește cu oamenii de la aeroport îmi vine să mă ascund”, a spus Emma.

„Pentru că eu vreau să fiu atentă. Să facă bagajele pentru orașul în care mergem. (…) Îi fac mai atenți, dar nu vorbesc urât. Vorbesc pe un tot așa… de-astea pasiv-agresive și lui Emma îi e rușine”, a explicat Amalia.

Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că fiica lui a primit o bursă de studii în Paris

„Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit, mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, mărturisea Alessia în martie 2021.

Prima expoziție a Alessiei a fost dedicată tatălui ei. Deși de mică a fost în repetate rânduri întrebată dacă joacă tenis ca tatăl ei, Alessia a găsit o cale să celebreze cariera sportivului printr-o pasiune proprie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter