Ce regulă le-a impus Jennifer Aniston vedetelor prezente la ziua ei de naștere și cine a încălcat această regulă

De Unica.ro, pe
Cea mai așteptată petrecere a începutului lunii februarie, dacă ar fi să ne luăm după numărul de vedete prezente la eveniment, nu a fost gala Premiilor Grammy, ci mai degrabă ziua de naștere a lui Jennifer Aniston.

Vedeta din serialul Friends a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a invitat mai toate celebritățile de la Hollywood, și nu numai, la ea acasă, pentru o aniversare de neuitat.

Aniversarea lui Jennifer Aniston, evenimentul la care și-au dat întâlnire cele mai importante vedete

Printre numele importante care au răspuns pozitiv invitației sale au fost Katy Perry și Orlando Bloom, George Clooney și soția lui, Amal, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Sandra Bullock și mulți, mulți alții, chiar și fostul ei soț, Brad Pitt, la care chiar nu se aștepta nimeni.

Având în vedere că petrecerea a fost una privată, paparazzi au stat la o oarecare distanță de casa vedetei, încercând să surprindă cele mai importante momente și, desigur, lista completă a invitaților. Acestea au fost însă singurele fotografii care au apărut pe internet de la eveniment, pentru că Jennifer Aniston le-a impus invitaților o regulă – nimeni nu a avut voie să publice imagini din mijlocul petrecerii, pe rețelele de socializare.

Într-o perioadă în care mai toate vedetele își pun viața pe internet, la fel ca majoritatea oamenilor, de altfel, regula lui Jennifer Aniston se pare că a fost destul de greu de respectat. De fapt, două dintre vedetele invitate nu au ținut cont de ea și au publicat câteva fotografii pe Instagram.

Kate Hudson și Gwyneth Paltrow sunt celebritățile care nu au ținut cont de dorința lui Jennifer Aniston și, spre bucuria fanilor, au arătat lumii două cadre din mijlocul petrecerii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Așa cum era de așteptat, sute de mii de fani au apreciat cele două postări de Instagram, cu toate că acestea erau niște simple secvențe de fotografii. Detaliile din interiorul petrecerii nu au fost făcute publice și probabil că nici nu vor fi făcute publice vreodată, având în vedere că Jennifer Aniston a ținut dintotdeauna la viața ei personală și a refuzat să se expună.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter