Ce salariu avea Teo la începuturile carierei: „Țin minte că am plâns”

De Mădălina Manole, pe
Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite și longevive prezentatoare de televiziune, cu peste 25 de ani de experiență în domeniu. Carisma și glumele din arsenal au făcut-o să fie apreciată de toate generațiile și să devină astfel nelipsită de pe micul ecran, însă la începuturile carierei sale situația nu era nici pe departe așa.

Teo Trandafir a vorbit despre începuturile sale în televiziune, dar și despre remunerația pe care o primea la vremea respectivă. Ei bine, dacă astăzi salariul său este unul consistent care-i poate permite să se răsfețe și să-și satisfacă poftele, la debutul carierei sale lucrurile stăteau exact invers: „Îmi aduc aminte de o perioadă în care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în banconte mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului” – a dezvăluit Teo Trandafir pentru Libertatea.

Teo Trandafir a povestit de curând și care a fost primul său job, dar și ce a făcut cu primul său salariu: „În anul 1990 am câstigat primii bani, au fost primii mei bani, din primul salariu. Țin minte că mi-am cumpărat ciocolată în formă de Moș Crăciun, îmbrăcat în staniol. Am plâns și am mâncat-o departe de ochii lumii. Eram fericită că am câștigat primii mei bani. La acea vreme, vindeam bilete de odihnă și tratament. Înainte de asta, vândusem sticlărie, acum treceam la alt nivel. Se întampla în timpul facultății. După Revoluție, studenții la zi au avut voie să se angajeze, înainte de 89, conform legii, nu puteai să fii și angajat, și student. Primul lucru pe care l-am făcut după Revoluție a fost să mă angajez.”

Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, a trecut prin două divorțuri, cel de-al doilea mariaj, cu rugby-istul Constantin Iosef, finalizându-se în 2012. Teo este mămica unei fetițe înfiate pe nume Maia, în vârstă de 14 ani.

Citește și – Florin Busuioc. Posibilele motive care i-au provocat infarctul

Citește și – Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată. Care este motivul

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter