Ce scrie presa din Spania despre moartea lui Cornel Galeș. Când și cum a murit, de fapt, soțul regretatei Ileana Ciuculete

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 decembrie 2019, 15:25
Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania, însă contextul în care s-a petrecut accidentul și data morții nu sunt încă pe deplin elucidate, cel puțin nu în presa din România. 

Există suspiciuni legate de modul în care s-a petrecut accidentul rutier din Spania în care Cornel Galeș a fost implicat, iar autoritățile nu pot oferi prea multe detalii din anchetă, mai ales că impresarul nu are rude de gradul I. Astfel, Sanda Stere, o româncă stabilită în Spania, a povestit într-un mesaj făcut public pe rețelele de socializare ce a scris presa locală despre accidentul în urma căruia Cornel Galeș și-a pierdut viața. Aceasta a dezvăluit că impresarul Cornel Galeș ar fi murit, conform presei spaniole, în noaptea de vineri spre sâmbătă, însă nu din cauza impactului cu un alt autovehicul, ci din cauza vitezei, nefiind clar cine se afla la volanul mașinii:

 “(…) am citit în ziarul spaniol despre un accident unde șoferul în urma impactului a murit, aves viteza foarte mare, nu avea centura, iar la o intersecție s-a răsturnat, erau 3 în mașină, șoferul român, încă unul, iar celalalt era spaniol proprietarul unui Ford verde. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineața, vineri-sâmbătă. Sigur este vorba de el, nu specifica nume, dar după știrile care au apărut în țară, coincid!”, – a scris Sanda Sterea pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter