Ce-și dorește Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, după ce și-a pierdut sora, mama și tatăl?

De Unica.ro, pe

Mădălina Manole s-a stins din viață în luna iulie a anului 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani. Fratele ei, Marian Manole (52 de ani), își dorește ca sora lui să nu mai poarte stigmatul de sinucigașă.

Mama celor doi, Eugenia, s-a stins din viață în urmă cu trei ani, iar tatăl lor, Ion, în urmă cu trei luni. „E foarte greu să uit fața părinților mei pe patul de moarte. Mi-au murit în brațe!”, a mărturisit Marian, pentru Click!.

Ce-și dorește Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, după ce și-a pierdut sora, mama și tatăl?

Petru Mircea, soțul regretatei artiste, nu i-a dat niciun semn, niciun mesaj de condoleanțe, nici după moartea mamei, nici după moartea tatălui lor. „Crezi că l-a interesat? Cred că au chefuit! Au scăpat de un stres! Are o răutate și o minte diabolică! Departe de el simțămintele astea”, a mai spus Marian pentru aceeași sursă.

„Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigașă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-și ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă și el durerea! Și să-și crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a adăugat.

Fiul lui Marian, Mihăiță (22 de ani), i-a trimis un mesaj lui Petru Jr., verișorul lui, pentru a se întâlni. A primit acest răspuns: „Știu că Marian te-a pus să-mi scrii și îmi pare tare rău că ești pus în situația asta.

Îmi pare tare rău că ai fost crescut în ură. Știu că voi ați avut în casă virusul ăsta. Noi nu am avut COVID și chiar ne păzim. Sincer, chiar nu e un moment bun să ne întâlnim în perioada asta. Nu înțeleg de ce nu s-a gândit Marian la asta”.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

Angelina Jolie, sfaturi pentru victimele violenței domestice în perioada sărbătorilor de iarnă

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter