Ce spune Andrei Ștefănescu despre căsătorie după cel de-al doilea divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 august 2021, 11:01

Andrei Ștefănescu (43 de ani) și fosta lui parteneră de viață, Antonia (28 de ani), s-au separat în vara anului 2020. Perechea a divorțat la notar în toamna aceluiași an. Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani.

După două mariaje sfârșite prin divorț, artistul a spus ce crede despre o viitoare căsătorie. Între anii 2009 și 2012, cântărețul a fost căsătorit cu solista Sylvia Sîrbu. Perechea a divorțat din cauza infidelității artistei.

Recent, Antonia a dezvăluit că formează din nou un cuplu cu Vincenzo Aiello (31 de ani), fost concurent Chefi la Cuțite în sezonul 9. Italianul s-a mutat în România în anul 2015 și deține mai multe afaceri în București.

Ce spune Andrei Ștefănescu despre căsătorie după cel de-al doilea divorț

În emisiunea Xtra Night Show, potrivit Spynews, Andrei a mărturisit: „Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”.

„Eu am luat lucrurile exact cum au fost. (…) Îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a completat solistul.

Tot la Xtra Night Show, în aprilie 2021, Andrei Ștefănescu mai spunea despre divorț: „Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.

Citește și:

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”.

Andrei și Antonia au format un cuplu timp de 7 ani. „Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, care ne-au făcut cunoștință și ne-am plăcut reciproc de la început. Ea mă știa, îmi cunoștea piesele și am început să ieșim împreună”, spunea solistul în trecut. Cununia lor civilă a avut loc în Sinaia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter