Ce spune Lavinia Pîrva despre al doilea copil?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 15:13

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, Lavinia Pîrva (35 de ani) a vorbit despre cel de-al doilea copil. Lavinia și Ștefan Bănică Junior (52 de ani) s-au căsătorit în Bulgaria în urmă cu trei ani.

Împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de 1 an și 9 luni. Artistul, actorul și omul de televiziune mai are doi copii, Radu (16 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și Violeta (12 ani), din mariajul cu Andreea Marin.

Ce spune Lavinia Pîrva despre al doilea copil?

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa: niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă.

Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită”, a spus Lavinia Pîrva, la Star Matinal, citează Spynews.

Vorbind despre cel de-al doilea copil, artista a mărturisit că lasă totul să vină de la sine. „Nu mă gândesc la asta. Nici nu știu ce o să se mai întâmple în viitor”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Fiul Laviniei Pîrva are o pasiune atipică: „El asta face”

„Este fan curățenie. El asta face. De dimineața până seara vrea să facă curățenie în casă. (…) A venit și Moș Nicolae, da. Bineînțeles că a venit cu jucării, cu tot felul de nebunii.

Pe Alexandru încă nu-l interesează subiectul. Dar dacă i-aș da un aspirator și nu orice orice aspirator, pe cel mai vechi din casă, acela este preferatul lui.

Sunetul de aspirator [îi place] și mai nou a început și cu mopul. Are niște înclinații foarte interesante”, a dezvăluit artista. La mijlocul lunii noiembrie, în presă se specula că Lavinia și Ștefan ar divorța.

Artista a fost atunci fotografiată fără verighetă. Lavinia a dezvăluit ulterior din ce motiv nu poartă bijuteria. „Eu n-am mai purtat verigheta de mult timp. Nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta.

Eu nu prea port accesorii în general. Verigheta e în sufletul nostru. Nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când.

Dar nu tot timpul. O iubesc, o ador. E un simbol. Important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa …”, a spus Lavinia Pîrva în emisiunea Xtra Night Show.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre fiul ei Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

GALERIE FOTO: Cum arată Lavinia Pîrva cu breton? „Îți stă mai bine fără …” 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter