Ce spune Liviu Teodorescu despre fetele păcătoase

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 11:11
Liviu Teodorescu le dedică cea mai recentă piesă a sa, „Lista de păcate“, fetelor care par cuminți, dar care, „în buzunarul la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul“.

„Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare

Prezența feminină „păcătoasă“ din videoclip este nimeni alta decât una dintre cele mai populare prezențe din social media din România, bloggerul/vloggerul Alina Ceușan.

alina ceusan liviu teodorescu lista de pacate 00

Alina Ceușan

„<> e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare, la un moment dat. Despre fetele care par cuminți, dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. „Lista de păcate“ dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să colaborăm fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred că asta se vede perfect în clip. Videoclipul este regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W“, a declarat artistul.

De curând, Liviu a lansat single-ul „90-60-90”, alături de fratele său și frații Munteanu, reușind astfel să continue tradiția de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale. Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus“, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie“, la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce“, la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele“ cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Citește și – 20 de momente cu Liviu Teodorescu

Citește și – Cine este și cum arată tatăl lui Liviu Teodorescu. Ai crede că sunt frați

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter