Ce surpriză! Delia și Loredana vor juriza împreună emisiunea “X Factor“

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 14:42
Delia Matache și Loredana Groza se pare că vor fi colege de platou. Cele două vor juriza împreună emisiunea “X Factor“ de la Antena 1.

Delia și Loredana au fost mereu comparate, atât din punct de vedere al vocii, cât și din punct de vedere al vestimentației și show-ului din concert, însă cele două nu au alimentat niciodată această rivalitate. Ei bine, se pare că fanii vor avea parte de un adevărat spectacol cu cele două dive la aceeași masă a juriului, care va conduce fără îndoială emisiunea X Factor pe culmile ratingului. Ne amintim că această rețetă a succesului a folosit-o și Pro Tv, acum câțiva ani, atunci când Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost aduse împreună la emisiunea “Uite cine dansează”.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Deși Loredana și Delia nu s-au afișat niciodată față în față până acum, se pare că Antena 1 pregătește o surpriză colosală pe piața emisiunilor de divertisment. Conform Libertatea, care citează surse din interiorul postului, cele două ar urma să fie colege în juriul noului sezon “X Factor”, noua ediție fiind anunțată oficial chiar azi, printr-un comunicat de presă.

Citește și Cine este fosta soție a lui Costin Mărculescu și de ce au divorțat cei doi

În urmă cu doi ani, când au apărut zvonuri că Delia s-ar fi supărat că recitalul Loredanei a primit mai multe aprecieri, aceasta a negat cu vehementă. Și, ca o dovadă a faptului că nu îi poartă ranchiună, Delia chiar a imitat-o pe Loredana, în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, având chiar o prestație de excepție.

Citește și Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look: „Cea mai bună versiune a mea”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter