Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 17 ianuarie 2019, 17:06
Cea mai recentă provocare lansată în social media este „#10yearchallenge”, iar multe persoane au început să posteze deja sub acest hashtag. Ești curios cum arătau vedete precum Andreea Esca, Andra, Cătălin Măruță, Mihai Morar, Dana Săvuică, Anca Lungu, Cristina Șișcanu, Janet Jackson, Jessica Biel și Jennifer Lopez, acum 10 ani?

Provocarea #10yearchallenge a devenit virală precum #icebucketchallenge

„10 year challenge” este o provocare virală în mediul online, care a devenit la fel de populară precum „ice bucket challenge” și este destul de simplă: trebuie să postezi pe pagina de Instagram, Facebook sau Twitter două fotografii cu tine, aflate într-un colaj și făcute la cel puțin 10 ani distanță. Scopul este să le arăți tuturor că nu ai îmbătrânit nici măcar o zi, iar multe dintre celebritățile din România și internaționale au acceptat deja provocarea. Intră în galeria foto să vezi cum arătau Andreea Esca, Andra, Cătălin Măruță, Mihai Morar, Dana Săvuică, Anca Lungu, Cristina Șișcanu, Janet Jackson, Jessica Biel și Jennifer Lopez, acum 10 ani!

„#10yearchallenge” este o distracție inofensivă sau poate fi ceva mai mult în spate?

Provocarea nu este văzută de toată lumea cu ochi buni! Mulți sunt de părere că este mai degrabă un ajutor pentru Facebook, care, datorită acestei provocări, zeci de mii de fotografii, realizate la 10 ani distanță, ar putea fi folosite pentru a antrena algoritmi de recunoaștere facială.

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter