Charlize Theron a intrat în depresie după ce s-a îngrășat 23 kilograme

De Oana Savin, pe
Actrița Charlize Theron a intrat în depresie după ce a fost nevoită să se îngrașe 23 de kilograme pentru rolul din filmul „Tully” ce urmează să apară în cinematografe în luna mai.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Am vrut să simt ce simțea această femeie și cred că acesta a fost modul meu de a mă apropia de ea și de a intra în mintea ei”, a declarat starul în vârstă de 42 de ani, citată de Daily Mail.

Vedeta susține că nu se aștepta să se simtă atât de deprimată după ce a acumulat atât de multe kilograme.

Știți, a fost o mare surpriză pentru mine. M-a lovit foarte tare depresia. Da, pentru prima dată în viața mea am mâncat atât de multă mâncare procesată și consumam atât de mult zahăr. Nu a fost amuzant să fii în preajma mea la filmări”, a afirmat Theron.

Citește și: Charlize Theron: „Am crescut în casa în care mama l-a omorât pe tata”

În primele trei săptămâni a fost amuzant deoarece eram ca un copil într-un magazin cu dulciuri. Dar după trei săptămâni nu mai este amuzant. Parcă, dintr-o dată, devine un job”, a povestit actrița.

Ea a mai spus că ținea lngă pat gustări și de multe ori ieșea noaptea în oraș pentru a mânca un burger și milkshake.

Îmi amintesc că îmi setam alarma în mijlocul nopții doar pentru a-mi menține greutatea”, a mai spus vedeta.

Când a trebuit să revină la revină la greutatea ei normală, Charlize a afirmat că a fost un chin și a durat aproape un an să revină la formele sale.

Citește și: Charlize Theron a anulat logodna cu Sean Penn

M-am îngrijorat. Mă gândeam că durează prea mult timp, dar medicul meu m-a asigurat că totul este în regulă”, a spus ea.

În filmul „Tully”, Charlize Theron joacă rolul lui Marlo, mamă a trei copii, inclusiv un nou-născut, căruia fratele mai mare îi va aduce o dădacă. Chiar dacă la început ezită, Marlo ajunge să o îndrăgescă pe Tully.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!