Chef Florin Dumitrescu și soția lui au aniversat 10 ani de relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iunie 2022, 16:46

Chef Florin Dumitrescu (32 de ani) și soția lui, autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog, au aniversat 10 ani de relație. Cuplul are împreună două fiice, Ava (6 ani) și Mia (5 ani).

Chef Florin Dumitrescu și soția lui au aniversat 10 ani de relație

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta, acum 10 ani, ne afișam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi, combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, în 2010, nu era cine știe ce să fii bucătar.

Dar, azi e mișto să ai acasă un chef, mai ales în condițiile în care trăim noi azi. Țin minte și acum, poza asta îi era profil pe Facebook, iar din salariul meu i-am cumpărat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrină.

(Adică, doar privim, nu luăm nimic că vine chiria și avem alte priorități), dar am întrebat-o subtil ce îi place, am băgat la cap, am luat salariul și i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toți dintre ei s-au despărțit de ceva timp și noi tot împreună și după 10 ani, parcă și mai fericiți!

Atât aveam de zis. Sănătate să aveți! Te iubesc, Sima!”, a scris bucătarul în mediul online, în ziua aniversării a 10 ani de relație. În 2021, cuplul a aniversat 7 ani de la cununia civilă și 6 de la cea religioasă.

Cum s-au cunoscut?

Cristina și Florin s-au cunoscut când tânăra a pășit în restaurantul în care bucătarul lucra pentru a degusta o nouă rețetă.

„După degustare, am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus: «Mi-ai apărut în lista de sugestii. Wow, ce coincidență, exact în ziua în care ne-am cunoscut!». Da’ de unde, am căutat-o eu!”, a recunoscut bucătarul în trecut.

Imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte interpreta de muzică populară?

Nicole Cherry s-a deghizat de Halloween în cea mai sexy sirenă

Simona Gherghe, schimbare drastică de look! „În sfârșit, mi-am făcut curaj”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter