Chris Brown, primele declarații după ce a fost acuzat de viol

De Oana Savin, pe
Chris Brown a făcut primele sale declarații după ce a fost arestat la Paris pentru viol. După ce a fost eliberat, rapperul s-a declarat „nevinovat”.

Cântărețul în vârstă de 29 de ani a făcut primele declarații în legătură cu aceste acuzații pe pagina sa de Instagram.

Vreau să fie perfect clar… Este fals! Niciodată! Este o dovadă de lipsă de respect la adresa fiicei mele  și a familiei mele și este împotriva caracterului meu”, a scris Brown pe rețeaua de socializare făcând referire la acuzațiile ce i s-au adus.

Marți, procuratura din Paris a anunțat că rapperul și alți doi bărbați, un prieten de-al acestuia și garda sa de corp, au fost arestați sub suspiciunea de viol și infracțiuni legate de consumul de droguri.

Chris Brown a primit permisiunea de a părăsi țara, însă o anchetă se află în desfășurare.

Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vârstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Fapta ar fi avut loc în urmă cu câteva zile, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris.

Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte și ar fi convins-o să îl însoțească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra susține că a fost violată după ce Brown a urmărit-o la baie, a prins-o de mână și a dus-o într-o debara. După aceea ar mai fi abuzat-o și garda de corp a rapperului, precum și un prieten al cântărețului.

Însă, Chris Brown se afla la Paris alături de iubita sa, Ammika Harris, care s-a aflat în camera de hotel în tot acest timp.

Aceasta nu este prima dată când Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreţ în februarie 2017.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala premiilor Grammy din acel an.

De asemenea, în anul 2016, el a fost arestat și pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter