Chris Hemsworth ia o pauză de la actorie

De Oana Savin, pe
Chris Hemsworth a decis să ia o pauză de un an de la actorie pentru că vrea să își petreacă mai mult timp cu familia sa.

Actorul australian, în vârstă de 35 de ani, care l-a interpretat pe Thor, zeul Fulgerului, în seria „Avengers”, spune că vrea să își pună soția și cei trei copii pe primul plan.

Decizia actorului vine după ce ultimul an și l-a petrecut făcând filme. Astfel, el intenționează să își ia liber tot anul  viitor.

În acest an, cel mai probabil, nu voi filma nimic. Îmi doresc doar să stau acasă cu copiii mei”, a declarat Hemsworth pentru Sydney Daily Telegraph.

Ei se află acum la o vârstă foarte importantă. Sunt încă foarte mici și sunt conștienți că plec mai mult decât o făceam înainte”, a completat actorul.

Chris are o fiică în vârstă de 7 ani, India, și doi băieți gemeni de 5 ani, Sasha și Tristan. Acesta s-a căsătorit în anul 2010 cu actrița spaniolă Elsa Pataky (42 ani).

Chris Hemsworth încă poate fi văzut pe marele ecran în filmul „Men in Black: International”, ce va avea lansarea la sfârșitul lunii iunie.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter