Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa

De Unica.ro, pe

Dorian Popa (32 de ani) și iubita lui, Claudia Iosif (37 de ani), cunoscută în mediul online drept Babs, formează un cuplu de mai mulți ani. Deși sunt împreună de ceva timp, Dorian rareori se afișează alături de Claudia pe rețelele sociale, alegând să fie discret în privința relației lor.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa

Asemenea actorului, Claudia are un număr generos de urmăritori în mediul online, mai precis 361 de mii. Babs este creatoare de modă, având deja propriul brand vestimentar.

Piesele create de Claudia sunt purtate de numeroase vedete din România, printre care Antonia (32 de ani), Ruby (32 de ani), Anda Adam (41 de ani) și Nicole Cherry (22 de ani).

În 2018, Babs dezvăluia că ea nu crede în căsătorie și că nu știe dacă va face acest pas, însă că și-ar dori să aibă cel puțin un copil. Totodată, Claudia a mai dezvăluit că a vorbit cu Dorian despre copii și că ia în calcul adopția după ce va deveni mamă pe cale naturală.

În toamna anului 2020, Dorian Popa și iubita lui au achiziționat împreună o mașină Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet. Prețul unui astfel de model pornește de la 30.000 de euro și poate ajunge până la 50.000 de euro.

Citește și:

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

„Decapotabila este a nevestei, Johnule. Eu mi-am luat o mașină mare, de muncă, asta este a soției și am venit și noi să ne bucurăm de această singură zi liberă – Îi mulțumim Lui Dumnezeu că printre zilele de muncă mai avem și zile în care ne putem bucura de ceea ce ne oferă tot Doamne – Doamne. (…)

Este jumătate, jumătate – jumătate este cadou din partea mea și jumătate este munca ei. Suntem un cuplu mai modern și nu ne ascundem cu chestia asta. Babs muncește și este o femeie care reușește să adune bănuți, motiv pentru care ne-am unit forțele, exact cum trebuie să facă un cuplu, și este un cadou comun”, dezvăluia cântărețul anul trecut, în exclusivitate pentru Cancan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter