Cine este și cum arată iubita lui Ianis Hagi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 09:28

Ianis Hagi (22 de ani) i-a călcat pe urme celebrului său tată, Gheorghe Hagi (56 de ani), în prezent fiind mijlocașul echipei Rangers FC, club de fotbal din Glasgow, Scoția.

Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Vlahbei, mai au împreună o fiică, Kira Hagi, în vârstă de 25 de ani. Spre deosebire de fratele ei mai mic, Kira activează într-un cu totul alt domeniu, cel artistic. Pasionată de teatru, Kira a studiat actoria în Statele Unite ale Americii.

La sfârșitul anului 2018, tânăra a fost protagonista piesei de teatru Martha. Povestea romanțată a unei prințese, iar în 2019 a apărut în filmul Între chin și amin, care prezintă dura realitate a fenomenului reeducării de la Pitești.

Cine este și cum arată iubita lui Ianis Hagi

În prezent, Ianis ar forma un cuplu cu o tânără numită Elena Tănase. Aceasta locuiește în Constanța și este de origine aromână, la fel ca Ianis. Perechea are în prezent o relație la distanță, Elena dorindu-și să-și încheie studiile înainte de a se muta în Scoția, informează Cancan.

Tatăl Elenei activează în domeniul agricol și pe piața construcțiilor. Zilele trecute, fotografii Prosport i-au surprins pe Ianis și Elena plimbându-se în parcul Herăstrău. Cuplul s-a relaxat și bucurat de temperaturile calde.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi recent, pentru Digi Sport.

Fotografii cu iubita lui Ianis Hagi găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

În vara anului acesta, Ianis ar putea pleca de la Rangers, iar Sevilla este una dintre echipele interesate de el. În acest sezon, Ianis a înscris 8 goluri și a reușit 15 pase decisive în cele 45 de partide în care a îmbrăcat tricoul celor de la Rangers, informează Digi Sport.

Fotbalistul român este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 6 milioane de euro, adică o sumă foarte apropiată de cea pretinsă de Rangers în schimbul său. Printre celelalte echipe interesate de Ianis se numără Istanbul Basaksehir și Lazio.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter