Cine este și cum arată logodnica fostului Principe Nicolae al României

De Mădălina Manole, pe
Fostul Principe Nicolae, în prezent numit simplu Nicholas Michael Medforth-Mills, ca urmare a faptului că i s-a retras titulatura de Alteță Regală și dreptul de succesiune la tron, este fiul Principesei Elena și nepotul Regelui Mihai I al Romaniei.

Acesta a anunțat în luna august a acestui an, pe o rețea de socializare, faptul că s-a logodit cu Alina Maria Binder. Conform unui comunicat oficial al Casei Regale dat la vremea respectivă, uniunea a fost aprobată de Regele Mihai care le-a urat “fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte”.

Principele Nicolae si Alina Maria Binder 2

Alina Maria Binder nu este de viță nobilă, însă acesta nu pare a fi un impediment pentru Familia Regală, având în vedere că și alesul Principesei Margareta, Custodele Coroanei și cea care va prelua tronul după decesul Regelui Mihai, este Radu Duda, fost actor de meserie.

Principele Nicolae si Alina Maria Binder 2

Logodnica fostului Prinț Nicolae a urmat Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, aceasta a absolvit Academia de Studii Economice şi a urmat un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. A fost purtător de cuvânt pentru Asociaţia pilioţilor şi proprietarilor de aeronave din România, fiind extrem de pasionată de aviație.

Principele Nicolae si Alina Maria Binder 2

Alina Maria Binder este cunoscută publicului din presa mondenă grație relației pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiul omului politic Vasile Blaga, și care s-a încheiat în anul 2011.

Principele Nicolae si Alina Maria Binder 2

Viitoarea soție a Principelui Nicolae are 29 de ani și prima dată au fost văzuți împreună la Maratonul Regal din 10 mai 2015, însă apariția oficială în calitate de cuplu au avut-o un an mai târziu la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans.

Citește și – Groază la Casa Regală. Declarația șocantă a Principesei Elena despre fiul său, Nicolae

Citește și – Fostul Principe Nicolae, răspuns dur la adresa mamei sale și a întregii Familii Regale

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter