Cine este Viviana Sposub, noua colegă a lui Cove și a Adelei Popescu de la „Vorbește lumea”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 26 august 2019, 15:17
Echipa emisiunii Vorbește lumea se mărește. Viviana Sposub este noua colegă a Adelei Popescu și a lui Cove, alăturându-se acestora din postura de coprezentatoare.

Viviana Sposub a prezentat până de curând rubrica meteo a Observatorului de la Antena 1, iar acum a acceptat o nouă provocare, cea de a se alătura trustului Pro Tv și a face echipă cu carismaticii Adela și Cove.

Viviana Sposub are 22 de ani, este jurnalist, prezentatoare TV, vlogger și cochetează cu muzica. Viviana a făcut pian și canto timp de 12 ani și a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani cu media 10, ca șef de promoție. Ulterior, Viviana a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative:

”Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8 și să vin aici în platou. I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine. Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum! Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”. – a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro

Vezi mai multe imagini cu Viviana Sposub în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter