Connect-R, impresionat de fiica lui, Maya: „S-a hotărât ea”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 23:33

Connect-R (37 de ani) a venit însoțit de fiica lui, Maya (6 ani), în emisiunea „Vorbește lumea”. Maya este fiica solistului din fostul lui mariaj cu artista Misha (29 de ani).

Fosta pereche s-a căsătorit în toamna anului 2014. În august 2019 au confirmat că s-au separat. Artiștii au rămas în relații foarte bune, însă, pentru binele fiicei lor.

„Suntem în relații foarte ok. În momentul în care stai atâția ani cu o persoană și construiești o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, declara Misha în trecut, potrivit Libertatea.

Connect-R, impresionat de fiica lui, Maya: „S-a hotărât ea”

Maya este acum în clasa 0 și face orele online. De la Moș Crăciun, micuța își dorește cinci ponei de pluș și o rulotă de jucărie. Deși își dorește multe jucării în dar de Crăciun, Maya a fost încurajată de mama ei să și ofere.

„M-a impresionat foarte tare de dimineață, pentru că am găsit niște saci la ușă, plini cu plușuri. Zic: «Ce s-a întâmplat aici?». S-a hotărât ea, împreună cu maică-sa, să doneze toate plușurile ei”, a mărturisit Connect-R, la „Vorbește lumea”.

Maya a dezvăluit că ea și Misha au împodobit bradul din camera artistei și că după emisiune vor împodobi și bradul de la ea din cameră. Întrebat cum era bradul în copilăria lui, Connect-R a răspuns: „Săracul era mai schilod așa, cu mai puține. Puneam și vată în el. Chiar m-a întrebat Maya: «Tati, dar tu câte jucării primeai, ce mașini primeai de la Moș Crăciun?». I-am zis: «Tati, noi primeam portocale și gata ne bucuram»”.

Foto: Instagram

Denisa Tănase ex-Bambi și logodnicul ei, Mircea Brânzei, despre nuntă și copii

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter