Cornel Ilie, pentru prima dată pe bicicletă, la 44 de ani

De Oana Savin, pe
Cornel Ilie este un artist complet și un bărbat împlinit. Are succes pe plan profesional și se bucură din plin de o familie frumoasă. Deși ai crede că nimic nu i-a sta în cale atunci când își dorește ceva, ei bine se pare că în calea artistului a stat până acum o bicicletă.

Are 44 de ani și până acum nu urcase niciodată pe o bicicletă. Și pentru acest moment special, Cornel a luat și lecții pentru a se asigura că nu va suferi niciun accident.

Astfel, cântărețul și-a pus casca de protecție, și-a făcut curaj și a urcat pe șaua bicicletei.

Citește GRATUIT numărul de septembrie al Revistei Unica în format digital!

Despre acest eveniment a povestit chiar Cornel Ilie, pe contul său de Instagram.

„Am făcut-o și p-asta. Am învățat să merg pe bicicletă! Da, la vârsta asta. N-am avut niciodată bicicletă. Poza cu casca este făcută acum câteva zile, la prima oră de învățat. Acum o săptămână m-am înscris la niște cursuri de inițiere găsite la o simplă căutare pe net. Azi am făcut primul meu kilometru cu bicicleta și pentru mine asta este o performanță uriașă, chiar dacă pentru cei mai mulți dintre voi asta înseamnă aproape nimic. Eu am mai câștigat o luptă cu mine însumi și mă bucur ca un copil la prima lui bicicletă. Totusi, pentru o perioadă, dacă mă vedeți pe bicicletă să nu vă apropiați prea tare că încă pot fi periculos: Păstrați și distanțarea socială și cea necesară. M-am născut în 1976, dar pot să renasc oricând”, a scris artistul pe rețeaua de socializare, unde a și postat o imagine cu el pe bicicletă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Cornel Ilie.

Sursă foto. Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter