Costin Mărculescu avea datorii și intrase în depresie

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:34
Costin Mărculescu a fost găsit fără viață, miercuri noapte, în apartamentul său, după ce vecinii au semnalat un miros ciudat care ieșea din casa acestuia. De asemenea, câinele actorului lătra în continuu de câteva zile. Prietena lui Mărculescu, Mara Bănică, a povestit că avea probleme cu inima și crede că ar fi suferit un infarct.

Pe de altă parte, se pare că actorul avea foarte multe datorii și intrase în depresie.

„Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească!, a declarat Mara Bănică în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a mai spus jurnalista.

De asemenea, potrivit unor surse apropiate actorului, Mărculescu trăia de pe o zi pe alta și le era dator prietenilor săi.

L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă. Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au declarat sursele citate pentru Impact.ro.

Citește și: Monica Bârlădeanu, singură la 41 de ani. De ce nu s-a căsătorit actrița niciodată

Când ar fi murit Costin Mărculescu

Dan Capatos a dezvăluit, în emisiunea sa, Xtra Night Show, de pe Antena 1, când ar fi încetat din viață Costin Mărculescu. Potrivit acestuia, actorul ar fi decedat la începutul săptămânii.

„La apartamentul lui Costin nu mai răspundea nimeni de vreo trei zile. Câinele pe care îl avea latră și urlă în casă, practic, de luni. De asemenea nu mai răspundea pe nicio rețea de socializare. Am verificat pe mai multe rețele de socializare și Costin nu mai era prezent pe niciuna dintre ele. Drept urmare am făcut demersurile necesare la Poliție, Pompieri, Deascarcerare, iar echipele de intervenție au ajuns și au confirmat decesul lui Costin Mărculescu”, a afirmat Capatos.

„Costin este invitatul care a fost cel mai des prezent în emisiunile pe care eu le-am realizat. Urma să lanseze o carte și să ajungă la noi în platou. Dumnezeu să îl odihnească”, a mai spus prezentatorul.

De asemenea, Mara Bănică a confirmat că Mărculescu a fost activ pe WhatsApp luni, la prânz.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter