Ce familie frumoasă au Cristi Chivu și soția lui, Adelina

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 00:22

Cristi Chivu (40 de ani) și soția lui, Adelina (38 de ani), locuiesc în prezent la Milano, alături de cele două fiice ale lor, Natalia (11 ani) și Anastasia (10 ani).

Ce familie frumoasă au Cristi Chivu și soția lui, Adelina

„Ca vinul, devii mai bun cu trecerea anilor. Te iubesc!”, a scris Adelina Chivu în mediul online, cu ocazia aniversării de 40 de ani a sportivului.

Spre deosebire de partenera lui de viață, antrenorul de fotbal nu este foarte activ în mediul online. Pentru moment, Chivu nu are în plan să părăsească Italia. Cu atât mai mult cu cât este antrenorul unei echipe de juniori a clubului Inter Milano, club în cadrul căruia a evoluat în ultima parte a carierei sale.

Cristi și Adelina și-au înscris fiicele la Școala Americană din Milano. Natalia și Anastasia s-au fotografiat în instituție la petrecerea de Halloween de anul trecut. Acolo au fost însoțite de mătușa lor, Diana Chivu.

Imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Cristian Chivu a jucat în țară la Reșița și la Universitatea Craiova, iar în străinătate pentru Ajax, Roma și Inter. 2010 este un an de referință pentru sportiv. Atunci a câștigat cu Inter Milano titlul, cupa și Liga Campionilor, relatează Pro X. Cel mai mare regret al său este că nu a participat cu România la un campionat mondial. Pentru naționala României a jucat 75 de meciuri și a înscris trei goluri.

Adelina Chivu (fostă Elisei) s-a născut în Piatra Neamț. Liceul l-a făcut în București, unde a absolvit Școala Centrală. Apoi a studiat jurnalismul. A debutat în presă la Mediafax, în departamentul sport, lucrând apoi la revista Monden pentru o scurtă perioadă de timp. În televiziune a lucrat doar la Antena 1 și Antena 3, ca prezentatoare a știrilor sportive.

Foto: Instagram

Citește și:

Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil! Prima imagine cu burtica

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: „Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos”

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho a fost diagnosticat cu COVID-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter