Cristiano Ronaldo, acuzat din nou de viol. Fostă iubită: „Este un psihopat”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 09 ianuarie 2019, 15:28
Cristiano Ronaldo se confruntă cu noi acuzații de viol, de data aceasta, lansate de o fostă iubită, care susține că are dovezi împotriva fotbalistului.

Jasmine Lennard, participantă la emisiunea „Big Brother” din Marea Britanie, și-a umplut contul de Twitter cu acuzații la adresa lusitanului, care i-a fost iubit în urmă cu 10 ani.

Tânăra l-a numit pe Ronaldo „psihopat” și a zis că a decis să o ajute pe Kathryn Mayorga în lupta pe care o duce cu sportivul.

Lennard susține că a fost „fată deșteaptă” și are înregistrări care îl vor distruge pe  Cristiano.

Cine crezi că ești, Cristiano? Am primit amenințări la adresa mea și la adresa familiei mele. Am fost informată că eu și copilul meu suntem urmăriți de niște detectivi angajați de el. Este suficient!”, a scris pe Twitter fosta iubită a portughezului.

Am dovezi care arată că are probleme serioase cu capul. Toate minciunile din jurul copilului și mamele copiilor lui. Este un bărbat care profită de puterea lui și este un mincinos. Toată viața lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit”, a mai spus femeia.

Jasmine Lennard a precizat că vrea să o ajute pe Kathryn Mayorga și să îi sprijine acuzația de viol împotriva lui Ronaldo.

După ce  m-am gândit mult, vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga şi echipei sale de jurişti pentru a-i sprijini acuzaţia de viol împotriva lui Ronaldo. Nu mai vreau să trăiesc în minciună. Am de gând să fac totul pentru a o ajuta. Am mesaje şi înregistrări care sunt de nepreţuit pentru Kathryn şi pentru echipa sa. Voi dezvălui adevărata faţă a lui Ronaldo”, a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Kahtryn Mayorga, acuzații de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo

Scandalul a început anul trecut când, nemții de la Der Spiegel au obținut atât mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul e de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii.

Ulterior, avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009, apoi a vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Fotbalistul a negat acuzațiile, însă s-a văzut obligat să angajeze unul dintre cei mai importanți avocați din Statele Unite pentru a-l apăra în cazul care îi poate distruge cariera.

Acum, avocații săi sunt în căutarea unei înregistrări video care ar putea demonstra că fotbalistul şi Mayorga s-au întors în clubul de noapte din Vegas, imediat după ce au întreţinut relaţii sexuale.

Reacția lui Ronaldo, la acuzațiile lui Mayorga

Lusitanul a avut o singură reacție în urma aparițiilor acestor acuzații din partea americanei.

Știu că sunt un exemplu atât în teren, cât şi în afara lui. Zâmbesc mereu, sunt un om fericit, am o familie fantastică, sunt respectat, am tot ce îmi doresc. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, important este ca eu să îmi văd de fotbal şi de familia mea. În final, adevărul va ieşi la iveală”, a afirmat Ronaldo pe marginea subiectului.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter