Cristiano Ronaldo: „Sunt un exemplu 100%”

De Ioana Tătaru, pe
Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, s-a arătat încrezător, luni seară, în ceea ce priveşte rezultatele anchetei referitoare la acuzaţiile de viol din anul 2009. 

Cristiano Ronaldo: „Știu că sunt un exemplu sută la sută atât în teren, cât și în afara lui”

Cristiano Ronaldo la conferinta din Manchester

„Ştiu că sunt un exemplu sută la sută atât în teren, cât şi în afara lui. Zâmbesc, sunt un om fericit, joc la o echipă fantastică, am patru copii, sunt sănătos. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, la fel şi eu. Iubesc fotbalul, viaţa mea şi oamenii care au grijă de mine. În cele din urmă adevărul va ieşi la iveală”, a declarat Ronaldo într-o conferință de presă la Manchester, înaintea meciului pe care Juventus îl va juca, marți, cu United, în grupele Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo

Poliţia din Las Vegas a anunţat, la 2 octombrie, că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva lui Cristiano Ronaldo. Reclamanta, Kathryn Mayorga, afirmă, într-o plângere depusă în statul Nevada, că Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a făcut presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

Citește și: „Mădălina Ghenea crede în nevinovăția lui Cristiano Ronaldo”

„Filmarea care l-ar putea scăpa pe Cristiano Ronaldo de acuzațiile de viol”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter