Cristina Cioran, emoții în trimestrul al doilea de sarcină. „Mi se pare incredibil”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 12:09

Cristina Cioran (43 de ani) este însărcinată cu primul ei copil, o fiică. Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de 9-10 luni.

Pe 12 mai, în mediul online, vedeta TV a confirmat numele pe care l-a ales pentru fiica ei. „Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe!!!!”, a scris în dreptul unei fotografii surprinse în platoul emisiunii Vorbește Lumea.

Cristina Cioran, emoții în trimestrul al doilea de sarcină. „Mi se pare incredibil”

Cristina a simțit primele mișcări ale bebelușului în a 22-a săptămână de sarcină. „Mi se pare incredibil. E tare rău”, a mărturisit Cristina emoționată. „Îmi place starea mea de acum. Aș mai sta însărcinată în trimestrul 2”, a adăugat.

„Dacă în primele luni am fost atât de stresată, mi-era rău, mi-era frică și să respir și să râd prea tare. Acum n-am nicio treabă. Vineri am ieșit în oraș și purtam o rochie roșie. M-am gândit că e ultima oară când o port, dar să nu fie ultima oară pentru rochie.

A fost, ce crezi… La un moment dat a pocnit tot spatele. Am rămas doar cu umerii acoperiți. Noroc că aveam în mașină un tricou mai lung și l-am pus pe ăla”, a spus Cristina râzând.

„Este incredibil. Mișcă tot timpul”, a mai spus despre bebelușul pe care îl poartă în pântece. „O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă, de altfel. (…) Am indicații de naștere prin cezariană, dar oricum și dacă nu aveam, eu vreau ca acolo jos să fie totul la fel după operație”, mai declara Cristina în aprilie, în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și:

Cum se mențin vedetele în formă? Iată ce fac Andreea Marin, Adina Buzatu și Crina Abrudan

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și iubitul ei?

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, a spus Cristina în decembrie 2021, la Vorbește Lumea.

Întrebată de gazde dacă iubitul ei este cunoscut, Cristina a spus: „Lăsați-l în pace!”. „Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Suntem la început, aveți puțintică răbdare.

Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.” Întrebată de gazde dacă au discutat serios despre viitor, Cristina a completat: „Da”.

„Ne-am cunoscut la o petrecere lângă București, la o prietenă comună. E o întâmplare fericită. Noi ne dorim lucruri cât mai frumoase împreună”, a mai spus atunci.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter